Hvorfor velge melorm?

Hvorfor velge Melorm
1.Mealworms er en utmerket matkilde for mange ville fuglearter
2. De ligner mye på naturlig mat som finnes i naturen
3.Tørket melorm inneholder ingen tilsetningsstoffer, bare innelåst i naturlig godhet og næringsstoffer
4. Svært næringsrik, inneholder minimum 25 % fett og 50 % råprotein
5. Høy energivurdering

Hvordan mate
1. Bruk hele året rett fra pakken eller rehydrer ved å bløtlegge i varmt vann i 15 minutter eller til det er mykt
2.Rehydrert melorm er enda mer attraktivt for ville fugler
3.Kan også legges til din vanlige frøblanding eller til Suet Treats

Hvordan lagre
1. Forsegl pakningen forsiktig etter bruk
2.Oppbevares på et kjølig, tørt sted
3.Ikke egnet til konsum
Vår vanlige pakking er 5 kg per pose med klar plastpose, og vi har andre typer poser som 1 kg, 2 kg, 10 kg, etc.Og du kan designe emballasje.Det finnes også fargerike poser og annen pakking av produkter som kar, krukker, etuier.
Tørket stekt melorm tilbyr næring og mye protein som kjæledyret ditt trenger.Levende melorm fryses og deretter stektørkes til perfeksjon for å opprettholde næringsverdien.Flott proteinkilde og utmerket for sukkerglider, pinnsvin, ekorn, blåfugler, skunk og reptiler sammen med andre insektetende dyr.
100 % naturlig – ingen tilsatte farger, smaker eller konserveringsmidler

8 oz.– Omtrent 7500 ormer.
1 LB.– Omtrent 15 000 ormer.
2 LB.– Omtrent 30 000 ormer.
?
Sunne godbiter har flere fordeler for både kjæledyr og dyreeiere.Godbiter kan gi variasjon til et ellers monotont kosthold, gi god trening for tenner og kjever, og legge til atferdsberikelse for dyr som tilbringer livet i et lite, begrenset miljø.Viktigst av alt, godbiter danner en forbindelse mellom kjæledyr og kjæledyreiere, og hjelper til med binding og trening.

GARANTERT ANALYSE: råprotein 50,0 % (min), råfett 25,0 % (min), råfiber 7,0 % (min), råfiber 9,0 % (maks), fuktighet 6,0 % (maks).

FØRINGSANBEFALING: Dette produktet er en godbit og bør mates med måte, det er ikke en erstatning for et vanlig, balansert kosthold.Tilby godbiter 2-3 ganger i uken eller som en liten del (mindre enn 10%) av hoveddietten.Godbiter kan føre til helseproblemer som fedme ved overmating.Hvis kjæledyret ditt ikke spiser sitt vanlige balanserte kosthold, hold tilbake serveringsgodbiter til stabile matvaner gjenopptas.


Innleggstid: 26. mars 2024